Selecteer een pagina

SPEELregels kaartenset

Weleens toerist geweest in eigen huis? Of een onbekende verrast met een kadootje? Speelregels dagen je uit om even uit je routine te stappen.

De kaartjes met ontregelende opdrachtjes veranderen het leven in een speeltuin, want elke speelregel is een vrolijke uitnodiging tot een klein avontuur.

De SPEELregels kaartenset bestaat uit 52 kaartjes met opdrachten die een alledaagse bezigheid tot een speelkwartier omtoveren.

speelregels2

 

Zin om op avontuur te gaan in je dagelijkse leven?

Je kan de SPEELregels kaartenset hier bestellen.

 

bestellen

We zijn druk met van alles en nog wat en doen veel op de automatische piloot. We worden vaak opgeslokt door todo-lijstjes en andere moetjes. En doordat we dingen vaak iedere keer weer op dezelfde manier doen, kan de kleur een beetje verdwijnen en het leven soms als een sleur voelen.

Maar… hoe breek je daar uit?

Dat is veel simpeler dan je denkt. Door regelmatig routines te veranderen, anders te kijken of nieuwe dingen te proberen, kan je leven al heel snel veranderen.

Je wordt creatiever, flexibeler. Je hebt meer plezier en gaat ook nog eens gemakkelijker met dagelijkse probleempjes én problemen om.

De SPEELregels kaartenset helpt je daarbij. De opdrachtjes dagen je uit om eens buiten de lijntjes te kleuren, nieuwe dingen te beleven!

Ja, maar…

Klinkt allemaal leuk, hoor. En geinig. Maar ik heb wel andere zaken aan mijn hoofd dan een beetje speelse opdrachtjes doen. Toch?

Ik snap je helemaal. Dat dacht ik ook. Niet eens voordat ik de SPEELregels bedacht. Nee, zelfs daarna!

Op TEDxApeldoorn vertelde ik over hoe ze in eerste instantie mijn leven veranderde. De opdrachtjes vervolgens naar de achtergrond verdwenen. En hoe ik in een moeilijke periode herontdekte hoe ze me plezier geven en helpen om creatiever en flexibeler te worden zodat ik juist met alle drukte en uitdagingen om kan gaan.

Hier kan je dat terugkijken:

 

Wil je ook creatiever, flexibeler worden met een flinke dosis plezier?

SPEELregels bestellen